Mobiele Website

 Mobiele website is belangrijk

8 punten waarom je best een mobiele website hebt! 

 1. Er zijn 83 miljoen mensen op het mobiele web. Dat is een te groot publiek om te negeren.

2. Er worden nu meer Smartphones dan PC’s verkocht. Deze markt wordt zeer groot!

3. Mobiele websites zijn platformonafhankelijk. Dit betekend dat zowel iPhone-, Blackberry-, als Androidgebruikers uw website kunnen bezoeken. Dit in tegenstelling tot apps, die voor elk platform apart onwikkeld moeten worden.

4. Niet alleen bereikt u op die manier een grotere doelgroep, ook de ontwikkelingskosten liggen een stuk lager!

5. Mobiel is overall! Uw website is bereikbaar voor alle gebruikers, waar ze zich ook bevinden. Een computer of laptop is niet langer nodig.

6. Alle informatie is in één oogopslag zichtbaar. Gedaan met het eindeloos scrollen om uw standaardwebsite te bekijken op een mobiel toestel. Alle informatie verschijnt aangepast aan elk schermformaat.

7. Uw huidige website is waarschijnlijk niet geschikt voor mobiel gebruik. Probeer hem maar eens te openen op uw mobiel toestel

8. De mobiele gebruikers halen de 'gewone' gebruikers in. Binnen enkele jaren zullen meer gebruikers uw website bezoeken via een mobiel toestel dan via een vaste computer. 

 

 Is uw website compatibel voor mobiele apparaten?

 Websites verschijnen meestal allemaal door elkaar gegooid, omhoog of ze zijn zeer moeilijk om te navigeren, wanneer je toegang verschaft via een mobiele telefoon of een slimme telefoon. Probeer uwbestaande website te openen op uw Blackberry, iPhone, Android, Nokia of een andere mobiele telefoon die u gebruikt. U zult zien dat de ervaring van browsen op uw site niet hetzelfde is dan wanneer u deze website bekijkt op een Desktop of een Laptop.

Met de enorme toename van het aantal gsm-gebruikers die  toegang tot het internet hebben op hun smartphones, is het belangrijk voor de website-eigenaren om een mobiele versie van hun website te laten ontwikkelen.

Wij kunnen u helpen deze mobiele website te designen en ontwikkelen!

Wij ontwikkelen bij BROUXWEB de gepaste mobiele website, om u te helpen de juiste doelgoep van uw publiek te bereiken. De mobiele versie van de website die we ontwerpen en ontwikkelen is eenvoudig toegankelijk op alle smart telefoons. De programmatie van uw mobiele website is op zulke wijze ontworpen, dat alle moderne types van toestellen de nodige informatie uit de bestaande databases correct tonen. Gedaan met onhandige websites die verkeerd weergegeven worden! Wij bieden de oplossing!

  

prijs?

Prijs?

Het is moeilijk om zonder overleg vooraf, een exacte prijs voor uw project te bepalen. Alles is afhankelijk van de complexiteit en de uitgebreidheid van uw project. We kunnen voor een CMS mobiele website wel spreken over een vanaf prijs. Een eenvoudige site waar u de inhoud zelf van kan aanpassen begint vanaf 600 Euro. U betaald hierbij een éénmalige "maakprijs" en een maandelijkse kost voor hosting en onderhoud. Bij mobiele sites moet uw website constant aangepast worden om in te spelen op de snelle en steeds wijzigende markt van mobiele toestellen, vandaar hier een maandelijkse vaste onderhoudskost.  De maandelijkse kost is voor een basis mobiele site 50 euro. U kan ook hier opteren voor maandelijkse betaling, per kwartaal of jaarlijks. Kiest u de laatste optie, dan bekomt u nog een fikse korting! Voor meer info wat wij doen om uw site up to date te houden klik op de service in het designmenu of hier!