LAAT DE KLEUREN VAN UW BEDRIJF SCHITTEREN!  

Wij bieden van uit HASSELT weboplossingen voor festiviteiten,startende ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen.  Een volwaardige website  of mobiele website met krachtige inhoud en een uiterst gebruiksvriendelijk CMS system. Overleg met de klant staat bij ons centraal om tot een website te komen waar efficiëntie, service en klanttevredenheid het einddoel is. Bij ons kan u ook terecht voor het totaalpakket van bedrijfs- en productfoto’s/video's tot businesskaartjes en briefhoofdingen uiteraard aangepast aan de “look and feel” van u website en mobiele website.  Ontwerpen  & ontwikkelen van websites, die ervoor zorgen dat uw potentiële klanten uw website niet verlaten met hun vragen onbeantwoord, is ons gebied van expertise. 
 

Het BROUXWEB principe:

kwaliteits website  Kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Betrokkenheid website  Betrokkenheid: door regelmatig overleg bent u nauw betrokken bij het ontwerpen van uw site.

Maatwerk website  Maatwerk: de website wordt volledig aan uw wensen aangepast.

prijs duidelijkheid  Duidelijkheid: u weet op voorhand wat uw website kost. Geen verborgen kosten!

dienst na verkoop  Dienst na verkoop: ook na het afleveren blijft uw site belangrijk voor ons.

Alles in één website  Alles-in-één: wij regelen alles wat met uw site te maken heeft. (ontwerp, hosting, domeinnaam). Zo weet u altijd wie u moet contacteren.

Recente Projecten

Softwash Express Softwash Express

Nu ook mobiele website's verkrijgbaar, zoals ons project voor de bekende carwashketen.Let wel op dat u deze site mobiel bezoekt!

Bezoek de site

Jans Creacar Jans Creacar

Jans Creacar is reeds meer dan 80 jaar de specialist in technische hoogstandjes op het gebied van aanhangwagens, laadkleppen, liftsystemen, mobiele schermwagens, mobiele zonne-energie,.... Kortom teveel om op te noemen, neem zelf een kijkje!

Bezoek de site

Petry Ladders Petry Ladders

Bezoek de site

Website Alternatief VZW Alternatief VZW

Alternatief heeft een brede waaier aan projecten ontwikkeld om werkzoekenden en werknemers individueel te begeleiden naar een gepaste job: opleidingen, werkervaring, tewerkstelling, arbeidszorg en coaching.

Bezoek de site