Naast websites of mobiele sites bieden we ook de mogelijkheden tot extra diensten aan om uw website te vervolledigen of  in een nieuw kleurtje te steken!

Hieronder een overzichtje.

fotoreportage 

Fotoreportage. Onze huisfotograaf kan u van dienst zijn door productfoto's of bedrijfsfoto's te maken voor op uw website, af advertentie's te plaatsen. U zal nieuwe en frisse ideeën aangereikt krijgen, een mooi afgewerkt fotopakket bruikbaar voor meerdere doeleinden. informeer u gerust! 

 videoreportage

 Videoreportage. U wil uw website of beursstand moderniseren met een videoproductie die uw bedrijfsvisie ondersteund en extra informatie aan uw bezoekers verschaft. Wij zorgen voor een moderne en in het oog springende videorepartage voor u. Kort, krachtig en doeltreffend voor gebruik op het internet!

 

Bestickering: Wil u stickers voor op uw ramen, bedrijfswagen, vrachtwagen,.....? Dan kan u deze geheel aangepast aan de 'look en feel' van uw website en bedrijskleuren deze door ons laten ontwerpen. Zelfs het uitprinten en profesioneel plaatsen regelen we voor u!

 

Drukwerk: Businesskaartjes, briefhoofdingen reclamefolders of logo's uiteraard aangepast aan de “look and feel” van u website en mobiele website. Onze ontwerpster geeft uw bedrijfsdocumenten een nieuwe look, aangepast aan deze tijd, met een moderne en vooruitziende kijk! Contacteer ons voor meer informatie.