Eens uw website of mobiele website klaar is, is het niet gedaan!
Dan begint voor ons het werk!

overleg is belangrijk!

Eenmaal uw project afgerond is zijn we niet verdwenen, maar blijven we regelmatig contact onderhouden met onze klanten. We luisteren naar uw gebruikservaringen met uw website en passen indien nodig, aan om uw gebruikscomfort en bezoekerscomfort te verhogen. Communicatie, contact en overleg ook na het afwerken van uw site is een belangrijk werkpunt voor ons!

 

 

 

Website up to date 

Wat gebeurt er voor mijn website?

We houden uw CMS systeem up to date! We vervangen verouderde besturingssystemen steeds door de nieuwe versies. Zo blijft uw site 'veilig' en aangepast aan de nieuwste noden van het internet! Ook de modules, gebruikt bij uw website worden steeds vernieuwd.

Back up van uw website

We maken 2 X per jaar een back-up van uw volledige website, inclusief database. Meerdere malen, bijvoorbeeld na grote wijzigingen is uiteraard ook mogelijk! U geeft ons gewoon een seintje en we maken een extra back-up voor u. Loopt er iets mis dan kunnen we steeds terug verder starten vanaf de laatste back-up en bent u 
 Zoekmachine vriendelijk

We houden uw website 'zoekmachine vriendelijk'. Dit wil zeggen dat uw website gemakkelijk gevonden wordt tussen de vele anderen en dat uw website aangepast is aan de vernieuwingen op het internet en  aan de bekendste zoekmachines.  We melen uw site aan bij de belangrijkste zoekmachines zoals: Google, Bing, Yahoo,...

 

Uw mobiele website blijft steeds aangepast aan de noden van de meest moderne smartphones! De steeds groeiende en veranderende "smartphone-wereld" vraagt van ons om uw mobiele website constant aan te passen aan de noden van de nieuwste toestellen en hun 'nieuwe' mogelijkheden.

Wij regelen uw jaarlijkse vernieuwing van hosting, uw domeinnaam,... kortom de hele opvolgingen uw website zodat u slechts één contactpunt nodig heeft en slechts één duidelijke rekening ontvangt. U hoeft zich enkel maar om de inhoud van uw site te bekommeren, de rest is voor u geregeld!