WEBDESIGN

Brouxweb webdesign

Wij maken uw website zo gebruiksvriendelijk, dat u zeer eenvoudig vanop elke computer met internetverbinding, waar ook ter wereld, zelf de inhoud van uw website kan beheren en aanpassen. Geen extra kosten meer voor wijzigingen! U hoeft ook helemaal geen computerexpert te zijn om dit te kunnen.

 
Inloggenaanpassenopslaan, klaar! 


3 BELANGRIJKE FASEN BIJ  UW WEBONTWIKKELING 

 

STRATEGIE

Dit stadium neemt meestal het minst hoeveelheid tijd in beslag maar is het meest belangrijke deel van het hele project. Dit stadium juist krijgen is de sleutel. Op basis van uw inbreng zullen we de doelstellingen en de verwachtingen van uw project formuleren. De informatie  bekomen we door een website/bedrijfs- vragenlijst die we u laten invullen, evenals door ‘face-to-face’ bijeenkomsten of telefoongesprekken. Wij zullen ook samen met u werken voor het verzamelen van relevante inhoud en afbeeldingen die we gebruiken voor uw site.

 

DESIGN

Wij ontwerpen uw website.  Hiervoor kunnen we uw ontwerp door onze ontwerpster op maat laten maken of u kan kiezen voor een van de goedkopere oplossingen. Tijdens deze etappe vertrouwen wij op uw feedback als wij u de ontworpen testmodellen presenteren. Zodra een definitief ontwerp is goedgekeurd voor alle pagina's en secties, gaan we verder naar de volgende fase.

 

ONTWIKKELING

Zodra u de “look en feel” van het ontwerp heeft goedgekeurd, bouwen we de werkelijke pagina's met het bijhorende cms systeem.. Dit is de fase waar de code wordt geschreven en  wij de database installeren en CMS of e-commerce componenten integreren. Wij werken ook met u tijdens deze fase voor het invoeren van uw inhoud. Dit stadium duurt meestal het langst en pas na grondige gebruikerstesten en bugtesten is  de website voltooid. Na het testen van de website wordt deze vervolgens gelanceerd! Het overgrote deel van de website die tegenwordig worden gemaakt hebben een CMS (Content Management System) zodat u alle inhoud van uw website eenvoudig zelf kan bijwerken.

CMS systeem

 

 

 

 

Prijs


Een eenvoudig CMS systeem waardoor IEDEREEN zelf de website kan aanpassen!

CMS: Systeem waardoor u zelf na inloggen aanpassingen aan uw site kan doen, waar u ook bent. 

We gebruiken de modernste up to date CMS van het moment. Met deze opensourcepakketten komen er heel wat nieuwe mogelijkheden binnen uw bereik. Zelf je website beheren was nog nooit zo gemakkelijk. Met de bewerkingssoftware pas je van waar ook ter wereld de inhoud van je website in een handomdraai aan. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. En dat allemaal met software die net zo werkt als je favoriete tekstverwerker. Je hoeft niks te kennen van html, css of php. Dit alles is nog maar het begin. De mogelijkheden kennen bijna geen grenzen! Joomla is het CMS (Content Managment System) van het moment. Met dit opensourcepakket komen er heel wat nieuwe mogelijkheden binnen uw bereik. Zelf je website beheren was nog nooit zo gemakkelijk. Met de bewerkingssoftware pas je van waar ook ter wereld de inhoud van je website in een handomdraai aan. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. En dat allemaal met software die net zo werkt als je favoriete tekstverwerker. Je hoeft niks te kennen van html, css of php. Dit alles is nog maar het begin. De mogelijkheden kennen bijna geen grenzen!

 

Prijs?

Het is moeilijk om zonder overleg vooraf, een exacte prijs voor uw project te bepalen. Alles is afhankelijk van de complexiteit en de uitgebreidheid van uw project. We kunnen voor een CMS website wel spreken over een vanaf prijs. Een eenvoudige site waar u de inhoud zelf van kan aanpassen begint vanaf 600 Euro. Jaarlijks betaald u dan éémalig een kost voor hosting en onderhoud, dit is +/- 25% van de prijs van uw site met een minimum van 165 Euro. Voor meer info wat wij doen om uw site up to date te houden klik op de service in het designmenu of hier!

 

partnership

 Partnership

Om steeds innoverend en vooruitstrevend te blijven werken we met drie webdesigners samen aan sommige projecten. Ook de continuïteit van de service naar u toe kunnen we op deze wijze garanderen. Zo blijft U niet in de kou staan! 

Hieronder onze twee partners voor het uitwerken van projecten:

       one more click web design                       websolid webdesign

         Bedrijfsleider: Tim Kempeneers                                                                                    Bedrijfsleider: Johan Stulens